Cash App-brukere kan nå nyte cashbacks i Bitcoin

Toppfintech-selskaper og betalingsnettverk utvikler gradvis interessen for krypto. I løpet av de siste årene har de største finansielle tjenesteselskapene dannet en allianse med bemerkelsesverdige blockchain / crypto-selskaper.

I en av disse avtalene inngikk Coinbase et samarbeid med Visa tidligere i år, og ble det første kryptovalutaselskapet med makt til å utstede bitcoin-debetkort. Mastercard fulgte etter ved å inngå en avtale med Wirex som gjør det mulig for sistnevnte å utstede betalingskort på Mastercards nettverk.

Squares betalingstjenesteplattform, Cash App, blir den siste som har en ny kryptorelatert funksjon. På tirsdag lanserte den et nytt bitcoin back-program som lar brukerne tjene tilbake bitcoin etter kjøp med kontantkortet. Før denne kunngjøringen tilbød Cash App bare tilbakebetaling av transaksjoner som ble gjort med kontantkortet gjennom Boost-programmet. I dette programmet belønner de brukere i amerikanske dollar for kjøp gjennom kontantkortet.

Bitcoin boost-initiativet er rett og slett en utvidelse av boost-programmet og et tegn på Cash Apps intensjon om å levere sømløs tilgang til kryptotjenester til sine over 7 millioner brukere. Dette kommer rett etter at selskapet i sin inntjeningsrapport for 3. kvartal kunngjorde at det genererte over 1,63 milliarder dollar i bitcoininntekter, en betydelig økning fra fjorårets 148 millioner dollar.

Cash App har gjort Bitcoin Boost-funksjonen veldig enkel og enkel å bruke, selv for brukere uten kunnskap om krypto. Alt de trenger for å få tilgang til det, er deres Cash App Cash-kort, selv om brukere som ikke har det, fremdeles kan legge til boost hvis deres kontantkortforespørsler er godkjent.

Brukere kan glede seg over bitcoin back-funksjonen ved å aktivere Bitcoin boost fra listen over boosts. Dette gjør dem i stand til å tjene omtrent 5% av bitcoin på tre kjøp. Som det er med andre boosts, har bitcoin boost sine egne begrensninger og betingelser. Minimumskjøpet som kreves for å være berettiget er $ 1,5 mens den maksimale inntjeningen er $ 7,5 bitcoin-ekvivalent.

Brukere kan holde oversikt over bitcoin-balansen sin gjennom ‚Investering‘ -fanen på startskjermen. I kategorien ‚Aktivitet‘ kan de se hvor mye bitcoin opptjent på et bestemt kjøp.