En række frustrerede tweets rettet mod Donald Trump og Joe Biden viser, at cryptos libertariske rødder lever og har det godt.

Kort om

  • Crypto Twitter var skuffet over både Donald Trump og Joe Biden under gårsdagens debat.
  • Begge kandidater var så upopulære, at nogle endda foreslog ikke at stemme.
  • Bitcoin blev også forkæmpet som en vej ud af det opfattede politiske cirkus.

Kryptoindustrien stoler ikke på hverken Donald Trump eller Joe Biden for at lede De Forenede Stater, at dømme efter online reaktioner på den første præsidentdebat, der fandt sted i går aftes.

Da Bitcoin først blev oprettet af Satoshi Nakamoto, var det ingen hemmelighed, at kryptokurrency blev født ud af en libertarisk ideologi, der afviste centralregeringen og fremmede individuel frihed. Alligevel er der masser af kryptofigurer på tværs af resten af det politiske spektrum. Men efter i går aftes debat synes de alle at være forenede – mod begge kandidater.

”Det var det værste, jeg nogensinde har set, og jeg skrev ethereums hexary RLP-kodede patricia-træspecifikation,” sagde Vitalik Buterin, medstifter af Ethereum, i en tweet.

Han var ikke den eneste

”Jeg er beruset og kan stadig ikke overse det faktum, at: Biden har lavet flere selvmodsigende slip-ups. Trump er afhængig af ad hominems og fejlslutninger for at holde Biden ude af balance. Godnat, cringefest, ”tweeted Jameson Lopp, medstifter og CTO af Casa, et firma, der giver Bitcoin et sikkert hjem.

Anthony Pompliano, medstifter af Morgan Creek Digital, twitrede sin skuffelse over begge kandidater og sagde, at det er „temmelig vanvittigt, at det er de bedste to mennesker, vores land kan komme med til at være præsident. Det stoppede ikke der – selv tidligere præsident Obama blev fanget i krydsilden.

”Folk er mere flove over Trumps manglende debatindretning end af de tusinder flere civile, der er myrdet af Obama,” tweeted Voorhees, administrerende direktør for kryptobørs ShapeShift og tilføjede, at “hvis du vil vinde over offentligheden, betyder dine handlinger langt mindre end din karisma. Tal veltalende, så kan du slippe af sted med mord. ”

Det var klart, at krypto Twitter ikke var tilfreds. Så meget, at der blev opfordret til helt at undlade at stemme.

Bitcoin som et politisk udtryk

Ifølge krypto Twitter bruges tid bedre på at købe Bitcoin end at stemme på enten Donald Trump eller Joe Biden.

„Når det står over for dette“ valg „, er den ædle handling at undlade at stemme,“ sagde Voorhees. Dette kommer ikke så meget af en overraskelse i betragtning af Voorhees ‚libertariske syn på verden. I 2018 accepterede Voorhees meget modvilligt behovet for at implementere KYC på ShapeShift i modsætning til enhver libertarisk fiber i hans krop.

Voorhees er ikke den eneste. Pierre Rochard, Bitcoin-strateg hos Kraken, foreslog ikke kun at undlade at stemme, men anbefalede at købe Bitcoin i stedet. ”Afstemning er spild af tid, fordi du ikke uafhængigt kan kontrollere resultaterne. Du er nødt til at stole på tredjeparter. Med Bitcoin kan du bekræfte. Stem ikke, erhverv Bitcoin, ”sagde han.

At købe Bitcoin i stedet for at stemme handler om civil ansvarlighed for Rochard. I en anden tweet sagde han at købe Bitcoin er „som at stemme, bortset fra at du faktisk kan kontrollere, at regeringen gør nøjagtigt, hvad loven siger, at den skal gøre.“

„PÅMINDELSE: Bitcoin er, hvordan du fravælger denne vrøvl,“ tilføjede Pompliano i et eget tweet. Eller med andre ord, det er en protestafstemning.

Comments are closed.