• Ethereum on nähnyt parin jyrkää myyntiä viimeisen päivän aikana, ja karhut pyrkivät pitämään sen alle 600 dollaria
  • Tämä johtuu vahvasta siirtymisestä korkeammalle aiemmin tällä viikolla, mikä mahdollisti salauksen rallin jopa 623 dollariin
  • Myyntipaine oli täällä voimakasta ja aiheutti sen jyrkän laskun, mistä eteenpäin se on vakiinnuttanut
  • Missä se kehittyy keskipitkällä aikavälillä, riippuu suurelta osin sen jatkuvasta reaktiosta noin 600 dollarin vastarintaan
  • Yksi elinkeinonharjoittaja huomauttaa, että viimeaikainen lasku on aiheuttanut sen putoamisen tärkeimmän liikkuvan trendilinjan alapuolelle ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun se kävi kauppaa 400 dollarin alueella useita viikkoja sitten

Ethereum ja koko salausmarkkinat ovat tällä hetkellä konsolidointivaiheessa, kun Bitcoin tekee tarjouksen uusien kaikkien aikojen korkeimpien hintojen asettamisesta.

Vertailukohtainen salaus nousi yöksi jopa 19 500 dollariin, ennen kuin se kohtasi myyntipainetta, joka hidasti sen nousua ja aiheutti sen hinnan kelan laskevan.

Tällä oli vaikutuksia myös Ethereumiin, joka on seurannut tarkasti BTC: n yleistä kehitystä. Se kohtaa vahvaa vastarintaa noin 600 dollaria.

Jos sonnit eivät pysty ylittämään tätä tasoa lähitulevaisuudessa, voi tapahtua jyrkkä myynti, koska se osoittaa merkkejä tärkeän tukitason alittumisesta.

BITCOIN-KOKOUKSET KAIKKIEN AIKAISTEN KORKEUKSIEN KUIN ETHEREUM VILKITTÄVÄT TEHOKKUUSMERKIT

Ethereum vilkkuu joitain heikkouden merkkejä, kun sen hinta on alle 600 dollaria. Myyntipaine on osoittautunut melko merkittäväksi viime päivinä.

Salaus rikkoi hetkeksi tämän tason yläpuolella aiemmin tällä viikolla, kun hyökkäys ympäröi ETH 2.0: ta, mutta tämä haalistui nopeasti, kun karhut työntivät salauksen takaisin alle 600 dollarin.

Se on nyt vakiintumassa, kun ostajat yrittävät puolustautua 580 dollarin tuen alapuolella olevalta tauolta Bitcoinin vilkkuessa valtavia voiman merkkejä.

KAUPPAISEN VAATIMUKSET ETH VOI PALAUTTAA AVAIN TASON

Yksi elinkeinonharjoittaja selitti, että Ethereum on parhaillaan murtumassa kriittisen tason alapuolelle, joka on pitkään tukenut sen nousutrendiä.

”Pieni läpimurto tai nousun loppu? ETH menetti trendin ensimmäisen kerran 400 dollarin jälkeen. „

Se, pidetäänkö tätä trendiviivaa yllä, antaa sävyn sille, mihin se kehittyy tulevina päivinä ja viikkoina. Mikä tahansa jatkuva tauko alla voi osoittautua kohtalokkaaksi kryptovaluutan näkymille.

Comments are closed.