• Ledger heeft een nieuwe upgrade uitgebracht voor zijn crypto asset management software.
  • De software is nu voorzien van Coin Control.
  • De nieuwe functie zal uiteindelijk gebruikers helpen om afstoffen te voorkomen.

Ledger Live, een software die gebruikers in staat stelt om hun cryptomateriaal en apparaten te beheren vanuit één enkele interface, was geüpgraded om aanvallen met Bitcoin te voorkomen. De laatste update bevatte meer opties die de privacy van gebruikers kunnen garanderen en de mogelijkheid om cryptocurrency transacties die uit hun cryptocurrency portemonnee komen of gaan te controleren.

Ledger Live grote upgrade

Grootboek is de populaire cryptocurrency hardware portemonnee bedrijf achter de Nano S en Nano X portemonnees. In een recente aankondiging, onthulde het bedrijf dat haar Ledger Live is uitgerust met de langverwachte ‚Coin Control‘ functie voor Bitcoin en haar gerelateerde derivaten product in de laatste grote upgrade van de software, Ledger Live versie 2.11.1.

Via de functie ‚Muntencontrole‘ kunnen gebruikers eenvoudig al hun transacties met Bitcoin controleren en kiezen voor meer privacy en een optimaal gebruik van de kosten. Uiteindelijk bespaart dit gebruikers de confrontatie met afstoffingsaanvallen op de cryptografie. Bij dergelijke aanvallen zouden kwaadwillende actoren opzettelijk kleine stukjes Bitcoin naar een doelwit sturen, waardoor ze in hun privacy zouden inbreken en verdere BTC-bewegingen vanuit de portemonnee zouden controleren voor een toekomstige aanval.

A lot more on Ledger Live

Bitcoin dusting attack is mogelijk door de First-in, First-out (FIFO) praktijk die gebruikt wordt voor de crypto transactie, waarbij de meeste eerder ontvangen munten (ook wel bekend als Unspent Transaction Outputs (UTXO)) als eerste moeten worden uitgegeven. Grootboekgebruikers kunnen nu echter het adres kiezen vanwaar ze de transactie willen uitvoeren, dankzij de functie Muntencontrole. Op deze manier kunnen ze ervoor kiezen om het kleine Bitcoin Future-adres niet te gebruiken en te voorkomen dat ze worden gevolgd.

Het hardwarebedrijf merkte verder in de aankondiging op dat de gebruikers in staat zullen zijn om niet-bevestigde inkomende transacties te identificeren van vervangbare transacties – dat wil zeggen, Bitcoin-transacties die kunnen worden vervangen via de Replace By Fees (RBF). Dit kan helpen om vast te stellen welke transacties daadwerkelijk via social engineering worden verzonden of gefixeerd.

Comments are closed.